MAP II. Praha 16: Školní připravenost a zralost

Beseda určená rodičům, ale i pedagogům, se tentokrát zaměří na předškoláky. Účastníky seznámí s vyzkoušenými a osvědčenými prostředky, jak děti připravit na budoucí školní zátěž. S lektorkami Mgr. Denisou Červinkovou a PhDr. Renátou Faltýnovou, které působí v Pedagogicko-psychologické poradně pro Prahu 5, se dozvíte, jak procvičovat a rozvíjet hrubou a jemnou motoriku, gramotoriku, zrakové a sluchové vnímání, prostorovou orientaci, myšlení a řeč. 

Přednáška se bude konat v úterý 15. února od 16.30 do 18 hodin v Kulturně komunitním centru Koruna. V případě, že se epidemiologická situace zhorší, akce proběhne v on-line prostředí. 

QR kód - školní zralost, registrace na přednášku, 15.2.2022Protože je počet míst omezen, je nutná registrace. Poslat můžete e-mail na adresu mappraha16@gmail.com nebo je možné vyplnit formulář, ke kterému se dostanete přes QR kód. 

Na základě registrace vám bude zasláno potvrzení, které slouží jako vstupenka na akci.



Pro vstup na přednášku platí aktuální opatření pro akci s účastí nad 20 osob. K dispozici jsou na Covid Portálu

Akce je hrazena z projektu Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území správního obvodu Praha 16 (tzv. MAP II.) a pro účastníky je zdarma.

Událost na facebooku

Pozvánka na přednášku Školní zralost, 15.2.2022 (pdf, 635 kB)
Zveřejněno: 15.02.2022 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1960 x
Vytisknout