Připravujeme MAP III.!

Dobrý den,
 
mám milou povinnost Vám nabídnout spolupráci a informovat Vás o připravovaném projektu MAP III. – Akční plánování v území. Jedná se již o třetí pokračování projektu MAP pro území Prahy 16. Realizační tým má povinnost požádat vedení škol o spolupráci v projektu, což jsme učinili, a kromě jedné soukromé školy s námi všechny školy v území mají zájem i nadále spolupracovat. Vám, jakožto zřizovatelům škol v území, nabízíme jako obvykle taktéž spolupráci na projektu. Můžete se zapojit do různých debat na téma školství/vzdělávání, sdílení informací, osobních i virtuálních setkávání, přednášek nebo třeba i do odborných pracovních skupin.
 
Projekt MAP III. se plánuje realizovat od srpna 2022 do listopadu 2023. V tuto chvíli pracuje současný realizační tým projektu MAP II. na žádosti o podporu. Jakmile budeme znát stanovisko MŠMT, budeme jej sdílet na našem „mapáckém“ facebooku i webových stránkách. O výsledcích Vás můžeme informovat i prostřednictvím e-mailů.

Pokud by Vás zajímalo více informací, zde je odkaz přímo na Výzvu MŠMT a další důležité dokumenty, ze kterých projekt MAP III. vychází: https://opvvv.msmt.cz/vyzva/vyzva-c-02-20-082-akcni-planovani-v-uzemi.htm 
 
Budeme se těšit na spolupráci a přejeme hodně sil v této neveselé a těžké době.
 
Se srdečným pozdravem a nadějí v lepší zítřky
 
Lucie Albrechtová
projektová manažerka MAP II. Praha 16
776 832 430

Zveřejněno: 15.03.2022 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1436 x
Vytisknout