Setkání ve školce

Zaměstnanci radotínských školek se 24. srpna sešli s vedením radnice Městské části Praha 16. Starosta Karel Hanzlík, jeho zástupce Miroslav Knotek a tajemník místního úřadu Pavel Jirásek poděkovali kantorkám i nepedagogickým pracovníkům za jejich práci během uplynulého školního roku.

„Vaší práce si velmi vážím a tento můj pocit jste potvrdili zvláště během posledních dvou nelehkých covidových let. Nebýt vás, mnozí rodiče by měli problém se zaopatřením vlastních dětí,“ poděkoval starosta Hanzlík. Byly to právě mateřinky, které během pandemie fungovaly prakticky neustále i přes veškerá opatření, která byla v platnosti. „Přeji vám, aby nový školní rok byl co nejklidnější a pokud možno co nejstabilnější, abychom přesně věděli, co nás čeká a mohli se na to připravit,“ dodal Karel Hanzlík, původní profesí pedagog. 

Setkání ve školce, 24.8.2022

Setkání ve školce, 24.8.2022

Školka je příspěvkovou organizací Městské části Praha 16, je tedy financována z městského rozpočtu. Jedná se o jeden subjekt, který sdružuje všechny tři místní školičky (na náměstí Osvoboditelů, Sídlišti a v Býšovské) a jejich jídelnu.

Školce přibudou dvě nové třídy 
Rozšiřování budovy radotínské mateřské školy na náměstí Osvoboditelů by mělo začít ještě v letošním roce. Půjde o dvě nové třídy, kapacita se tak navýší o 50 míst. 

Zveřejněno: 25.08.2022 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1375 x
Vytisknout