Komunální volby 2022

Volby do zastupitelstev obcí se uskuteční ve dnech 23. a 24. září 2022. Přinášíme stručné aktuální informace. K dnešnímu dni budou v Radotíně rozneseny všechny hlasovací lístky, a to jak pro volby do Zastupitelstva městské části Praha 16, Zastupitelstva hlavního města Prahy a informace pro voliče. 

Hlasovací lístky v dostatečném množství budou k dispozici ve všech volebních místnostech, ale vzhledem k velkému rozsahu lístku do Zastupitelstva hlavního města Prahy doporučujeme přinést si vyplněnou sadu s sebou. 

➡️ Kandidáti do Zastupitelstva městské části Praha 16 podle kandidátních listin na serveru Volby.cz
➡️ Kandidáti do Zastupitelstva hlavního města Prahy podle kandidátních listin na serveru Volby.cz 

Volební místnosti
Jednotlivé volební místnosti jsou umístěny ve stejných objektech a prostorách jako při volbách v roce 2021, a to s jedinou výjimkou. Okrsek č. 16005 (oblast Benátek), pro nějž je volební místnost umístěná nově v Základní škole Praha-Radotín v historické budově na náměstí Sv. Petra a Pavla. 

➡️ Volební okrsky a místnosti v Radotíně

Přenosná volební schránka
V případě, kdy volič nemůže zejména z důvodu zdraví či věku, osobně přijít do volební místnosti, je možné požádat svou příslušnou okrskovou komisi o přenosnou volební schránku. Telefonní spojení do volebních místností bude zprovozněno v pátek 23. září po 9. hodině. Ve stejný čas zveřejníme kontakty do jednotlivých volebních místností na těchto webových stránkách i na facebookovém profilu městské části. 

S předstihem je možné požádat i na úřadě městské části. Ideálně telefonicky na číslech 234 128 200 nebo 234 128 255.

Související články: 
➡️ Souhrnné informace ke komunálním volbám 2022

Zveřejněno: 19.09.2022 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1729 x
Vytisknout