Podzimní svoz bioodpadu

Od 9. října do 15. listopadu budou v Radotíně přistavovány kontejnery na bioodpad. Svoz se uskuteční vždy v úterý a ve čtvrtek od 15 do 17.45 hodin podle pevného harmonogramu. Zvlášť se separuje listí a tráva, zvlášť větve.

Kontejnery přistavují Technické služby Praha – Radotín, které jsou příspěvkovou organizací Městské části Praha 16. Na jednotlivých místech bude zajištěna odborná obsluha, která občanům poradí. 

Podzimní svoz bioodpadu (pdf, 179 kB)

Na každé z určených stanovišť budou postupně po sobě přistaveny dva kontejnery – jeden na listí a trávu, druhý na větve. To proto, že zpracování těchto druhů odpadu se před samotným kompostováním liší. Odkládaný bioodpad musí být bez příměsí a do kontejneru je ho třeba z obalu (pytle) vysypat.

Bioodpad lze odevzdat také ve Sběrném dvoře Praha - Radotín v ulici V Sudech 1488/2, a to od pondělí do pátku v době od 8.30 do 17 hodin, v sobotu pak od 8.30 do 15.00 hodin. Ve sběrném dvoře je odevzdání tohoto druhu odpadu bezplatné, což platí pro občany hlavního města Prahy po předložení občanského průkazu.
Zveřejněno: 08.10.2018 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 3634 x
Vytisknout