• V Praze 16 můžete platit kartou

12.07.2019 / Na radotínské radnici lze od července platit veškeré poplatky či nájemné pohodlně platebními kartami. Rovněž to platí i o zřízených organizacích Městské části Praha 16, takže na vstupné do kina, kulturního střediska nebo registrační poplatky v místní knihovně už klienti nepotřebují hotovost jako dosud.
  • Odstávka elektrické energie

09.07.2019 / Vzhledem k plánované odstávce elektrické energie dojde ve čtvrtek 11. července od 8 do 14 hodin k omezení provozu Úřadu městské části Praha 16. Kvůli přerušené dodávce elektřiny tak nebudou fungovat IT systémy (například Czech Point, platební terminály) v budově radnice v ulici Václava Balého 23/3.
  • Finance radnice pod novým vedením

05.06.2019 / Na přelomu května a června 2019 bylo předáno pomyslné žezlo ve vedení Odboru ekonomického radotínského úřadu. Po 24 letech ho symbolicky předala paní Marta Tišlová nové posile paní Kateřině Valínové, DiS.
  • Radotínští dobrovolní hasiči mají novou zbrojnici

30.05.2019 / Zcela nové a moderní zázemí pro dobrovolné hasiče bylo slavnostně otevřeno ve středu 29. května v Praze-Radotíně. Stavba vyšla na 35 milionů korun. Přibližně 25 miliony se na ní podílelo Hlavní město Praha.
  • Radnice nesouhlasí s koncertem skupiny Ortel

29.05.2019 / V radotínských Říčních lázních vystoupí v červnu kontroverzní skupina Ortel. Pořadatelem uvedené akce není Městská část Praha 16, pozemky jsou v soukromém vlastnictví. Přestože radnice jednala s vlastníkem areálu o zrušení uvedené akce, k dohodě nedošlo.
  • Plavecký bazén se otevře veřejnosti

15.05.2019 / Radotínský bazén by se měl otevřít v pátek 17. května nejprve pro základní školu, v pondělí 20. května v 15 hodin i pro veřejnost. Základní vstupné bude 100 Kč za hodinu.
  • Mimořádné zasedání zastupitelstva vybralo předsedu kontrolního výboru

15.05.2019 / Na mimořádném jednání Zastupitelstva městské části Praha 16, které se konalo 13. května, byl do jednacího řádu vložen nový článek „Dotazy občanů".
  • Boj o Berounku pokračuje

26.04.2019 / I přesto, že Poslanecká sněmovna schválila novelu zákona o vnitrozemské plavbě, která by po souhlasu Senátu a podpisu prezidenta vyřadila Berounku ze seznamu potenciálních dopravně významných vodních cest, Ministerstvo dopravy stále nemá tuto záležitost za ukončenou a snaží se, aby v budoucnu došlo ke splavnění tohoto toku.
  • Radotín podporuje volnočasové aktivity. Letos se rozdělí téměř 1,1 milionu korun

28.03.2019 / 73 projektů z oblasti volnočasových aktivit, sportu a kultury podpoří Městská část Praha 16. Přidělení dotací schválilo zastupitelstvo na svém zasedání 25. března.
  • Tibetská vlajka vlaje na radotínské radnici

08.03.2019 / Městská část Praha 16 se i letos připojila k mezinárodní kampani upozorňující na porušování lidských práv v Tibetu. Tibetská vlajka byla vyvěšena v pátek 8. března na budově radotínské radnice v ulici Václava Balého.