Na bále se učil swing

Tanec, setkání s přáteli a známými, spousta výher v tombole, výuka swingu, dámy a pánové odění do společenských oděvů, zábava a krásná hudba. Takový byl další ročník Radotínského bálu, který místní radnice pořádá už posedmadvacáté. Jako vždy se konal v sokolovně v ulici Vykoukových v pátek 16. února. 

Předtančení proběhlo v podání taneční školy Creativedance. O něco později se mohli účastníci plesu naučit pár kroků swingu nebo charlestonu manželů Růženy a Romana Svatošových. O hudbu se letos postarala kapela THM.

Taneční večer každoročně pořádá Městská část Praha 16 za sponzorského přispění místních a spolupracujících firem a subjektů. Jeho součástí je i tombola, která měla letos téměř 640 výher. Zakoupením losu měli návštěvníci možnost vyhrát nejen krásné ceny, ale i přispět na sociální projekty Městské části Praha 16 určené na pomoc osamělým seniorům či samoživitelkám ve složité finanční situaci. 

,,V rámci letošního bálu se prodaly lístky do tomboly za skvělých 35 tisíc korun," sděluje zajímavou informaci radotínský starosta Karel Hanzlík, který prozradil, na co budou peníze použity: "získané finanční prostředky půjdou koncem roku především na nákup vánočních balíčků pro děti samoživitelek a dále na zakoupení potřebného dovybavení pro pečovatelskou službu, jako jsou jídlonosiče, ve kterých pečovatelky rozvážejí seniorům obědy.“ Závěrem je potřeba poděkovat všem partnerům, jenž přispěli do bálové tomboly, tedy na sociálně prospěšnou věc. 

Hlavní partneři plesu: Stavební společnost Šlehofer, s.r.o., Schäfer – Menk, s r.o. a Českomoravský cement, a.s.


Partneři plesu:
AUTO CIPRYAN, s. r. o., ALBET – Ing. Doležal, AUTO – FORTE, Augur spol. s r.o., BARNA MEDICAL s.r.o., Bistro U Ondřeje, Brudra, s.r.o, CYCLESTAR, s.r.o., Český archív vín, Domácí potřeby – pí Částková, ELEKTRO-PEŘINA, EUROVIA CS, a.s., FEMAT Radotín, JUDr. Michal Krejčí, KONDOR, s.r.o., Kulturně komunitní centrum Koruna z.ú., KVĚTINY RADOTÍN – Ing. Šobr, Lékárna Alphega – PharmDr. Schwarzová, Motorest U Vodáka – manželé Bouzkovi, Papírnictví – Mgr. Kocián, Pekařství Mareš & synové, Pivovar Horymír, Pivovary Staropramen a.s., Prodejna UVA – pí Rozenská, Restaurace Sokolovna, Restaurace Na Viničkách, SKI a BIKE CENTRUM Radotín, s.r.o., SOU Radotín, VEOLIA Energie ČR, a.s., Velkoobchod potraviny-drogerie RATIO, Velkotržnice Lipence.

Zveřejněno: 19.02.2024 – Jana Hejrová, DiS.   |   Aktualizováno: 21.02.2024 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 926 x
Vytisknout