Záchranáři v akci

Městská část Praha 16 již tradičně připravuje ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem hlavního města Prahy radotínský Den s Integrovaným záchranným systémem, který se uskuteční v sobotu 12. května od 9 do 13 hodin na parkovišti na náměstí Osvoboditelů. 

Během akce se můžete těšit na představení dalších složek integrovaného záchranného systému: ukázky činnosti Jednotky sboru dobrovolných hasičů Radotín, ukázka mladých hasičů z místního sdružení dobrovolných hasičů, představení Poříčního oddělení a Služby cizinecké policie Policie České republiky, představení Krajského vojenského velitelství Armády České republiky. Nebudou chybět ani ukázky první pomoci pracovníky Českého červeného kříže. Letos poprvé si budete moci zastřílet na terč z laserové pistole a pušky.

Opět zde tedy bude k vidění rozličná zásahová a záchranná technika, se kterou integrovaný záchranný systém dennodenně zachraňuje lidské životy. 

Záchranáři v akci
Ukázka hašení požáru z minulých ročníků "Záchranářů v akci" 

Plakát ke Dni s integrovaným záchranným systémemRadotínský den s IZS – Záchranáři v akci
12. května 2018 od 9 do 13 hodin na parkovišti před obchodním centrem Berounka na radotínském náměstí Osvoboditelů. Vstup je zdarma.




POZOR!
V souvislosti s pořádanou akcí upozorňujeme na uzavření parkoviště před obchodním domem Berounka v tento den, a to v době od 6.30 do 14 hodin, po skončení akce provedou Technické služby Praha - Radotín komplexní jarní úklid celého prostoru. Děkujeme, že respektujete dopravní značení.

Zveřejněno: 11.05.2018 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 2950 x
Vytisknout