Havelské posvícení

Městská část Praha 16 zve na 23. ročník Havelského posvícení, které se uskuteční 9. a 10. října 2021 před radotínskou radnicí na náměstí Sv. Petra a Pavla, v Loučanské ulici a na biotopu. 

Havelské posvícení bude zahájeno v 9.00 hod. stánkovým prodejem výrobků tradičních řemesel a občerstvení. Začátek kulturního programu je po oba dny od 10.30 hodin (u radnice a na biotopu). 

Během víkendového programu vystoupí Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, YoYo Band, Milan Peroutka a skupina Perutě, Petr Spálený a Miluška Voborníková - Apollo Band, Purple Mania, Pink Floyd Revival - Czech Jan Spálený & ASPM a Crazy Dogs. Dále se představí skupina historického šermu, Old Fashion Trio, Třehusk, Bratři v tricku a divadelní soubor Gaudium. Dětem bude určeno pohádkové představení nebo punková kapela Bombarďák. Prezentovat se budou dětské, zájmové, vzdělávací a volnočasové organizace, spolky a sdružení.

Program
Havelské posvícení 2021

Jak doložit bezinfekčnost

Návštěvníci u vstupu doloží negativní PCR test starý nejvýše 7 dní, negativní antigenní test z posledních 72 hodin, prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covid-19 v době ne delší než 180 dnů před konáním této akce nebo očkování proti covidu-19 (od poslední dávky vakcíny musí uplynout nejméně 14 dní). Podmínky testování se nevztahují na děti školního věku, tedy do 15 let.

Placení
Vstupné na posvícení je letos zpoplatněno. Jednodenní lístek bude stát 30 korun, dvoudenní vyjde na 50 Kč, děti a mládež do 18 let mají vstup zdarma. Kdo bude mít zaplacené vstupné, obdrží speciální náramek, který si ponechá po celou dobu konání akce. Vstupní brány budou z ulic Loučanská, Václava Balého a na biotopu.

Vyjádření radotínského starosty ke vstupnému

Testovací stan
Antigenní test bude možné podstoupit přímo v testovacím stanu, který bude umístěn v Loučanské ulici. Zájemce předloží kartičku zdravotní pojišťovny a vyplní registraci jako před klasickým testováním na jiných místech. Potvrzení o výsledku bude k dispozici do několika minut. 
 
Zveřejněno: 04.10.2021 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 3160 x
Vytisknout