• Hlavní tepna Radotína bude od 9. března uzavřena

06.03.2020 / V souvislosti se stavbou takzvané „Optimalizace trati Praha-Smíchov (mimo) – Černošice (mimo)“ začíná 9. března první etapa, kdy se kvůli výměně mostního objektu zcela uzavře podjezd pod železničním mostem v Karlické ulici.
  • V aule se diskutovalo o železnici

28.02.2020 / Ve středu 26. února 2020 proběhla takřka čtyřhodinová diskuze ke státem připravované akci - optimalizaci a modernizaci železniční tratě v úseku Praha-Smíchov až Praha-Radotín, které se zúčastnili zástupci investora (SŽ), zhotovitelů (EUROVIA CS), projektanta (SUDOP), veřejné dopravy (ROPID) a radotínské radnice, kteří veřejnou debatu v nové školní aule organizovali.
  • Úřední hodiny v období svátků

18.12.2019 / Úřad městské části Praha 16 bude mít v pondělí 23. prosince a na Silvestra 31. prosince omezený provoz a bude občanům poskytovat veškeré služby od 8.00 do 12.00 hodin. V pátek 27. prosince budou všechna pracoviště uzavřena. Ostatní pracovní dny v období svátků bude klasická úřední doba.
  • Nová služba Prahy 16 se osvědčila

04.12.2019 / Od zahájení provozu platebních terminálů v letošním červenci mají občané možnost platit kartou na všech pracovištích Úřadu městské části Praha 16 a na dalších místech v Radotíně, jako je místní kino, knihovna a kulturní středisko. Do konce listopadu bylo uskutečněno 535 transakcí v celkové hodnotě 317 010 Kč.
  • Senior akademie

05.11.2019 / Série čtrnácti bezplatných přednášek zaměřených na prevenci kriminality nabídne takzvaná "Senior akademie". První přednáška se uskuteční ve středu 6. listopadu ve 13.30 hodin v radotínském domě s pečovatelskou službou v ulici K Cementárně.
  • Městská část předala Nadaci Pink Bubble šek na 39 tisíc korun

23.10.2019 / Starosta Městské části Praha 16 Karel Hanzlík a místostarosta Miroslav Knotek dnes předali ředitelce Nadace Pink Bubble Martině Mecerové šek na částku, která pochází ze vstupného prvního dne nového bazénu a z příspěvků vybraných během Radotínského burčákobraní. Celkem jde o 39 368 Kč.
  • V Radotíně byl slavnostně otevřen krytý bazén

02.09.2019 / Krytý bazén v Radotíně byl slavnostně otevřen v pondělí 2. září za přítomnosti radního Hlavního města Prahy Víta Šimrala, senátora Pavla Fischera, zástupců Městské části Praha 16 Karla Hanzlíka a Miroslava Knotka.
  • Jak dál s budovou radotínského nádraží?

29.08.2019 / Historická budova radotínského vlakového nádraží není součástí připravované investiční akce optimalizace trati ze Smíchova do Černošic. Bourat se ale nebude. Městská část Praha 16 proto hledá pro nádražní budovu nové využití.
  • Slavnostní otevření BAZÉNU RADOTÍN

28.08.2019 / V pondělí 2. září od 9.30 hodin se uskuteční slavnostní otevření nového krytého bazénu v Radotíně. S akcí „Plaveme pro radost“ si můžete od 10 do 15 hodin zasoutěžit o různé ceny.
  • Nová moderní kotelna v Radotíně - další krok k projektu "Centra Radotín"

19.07.2019 / 11. července byla na starém Sídlišti v Radotíně otevřena nová kotelna. Předání se zúčastnili představitelé Městské části Praha 16 a společnosti Veolia Energie. Přemístění kotelny z původní lokality u ulice Na Betonce významně pomůže k rozvoji Radotína - jde o další krok k realizaci velkého stavebního projektu "Centra Radotín".